Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/sub/m/funkcie/funkcie.php on line 11
Videosada 3 692 30 | legrandforum.sk

Videosada 3 692 30

Pavol
Dobrý deň,

mám zvláštny problém s novou videosadou. Keď niekto z vonkajšej jednotky zazvoní, vnútri naskočí video a vrátnik zazvoní tak ako má. Video zostane zapnuté pokým "nezodvihnem". Odvtedy mám zhruba 2 sekundy pokým sa vypne aj video aj zvuk do onkajšej jednotky. Otváranie bránky v tom momente stále funguje. Po tom čo sa toto stane, niekoľko minút nebude fungovať ani vyvolanie obrazu z vnútornej jednotky (3 pípnutia ako keby kaamera nebola pripojená). Po pár minútach sa toto celé dá dokonale zopakovať.

Pokiaľ vyvolám video z vnútornej jednotky a zapojím zvuk (bez obsluhy vonkajšej jednotky), funguje všetko ako má. Video ani audio sa nevypne a môžem tento postup opakovať bez akýchkoľvek problémov.

Dajte mi prosím vedieť ako by sa tento problém dal odstrániť.

Ďakujem a s pozdravom,
Weber

Legrand odpovedá

dobry den,



V prvom rade odporucam skontrolovat typ kabla , ci je dodrzany priemer v suvislosti s existujucou vzdialenostou .

udaje o vzdialenosti a priereze mozte najst v prilozenom navode.

dalej odporucam , skontrolovat ,ci je vnutorna jednotka prepnuta do polohy Master - prepinac na zadnej casti vnutornej jednotky.



http://www.legrand.sk/sites/default/files/369220_-_369230_-_le07929ab.pdf



prajem pekny den,



 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na robert.bodnar@legrand.sk alebo na telefónnom čísle 02/32 153 601