Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/sub/m/funkcie/funkcie.php on line 11
TV+R+SAT zásuvka | legrandforum.sk

TV+R+SAT zásuvka

Michal Hapčo
Zdravím. Chcem sa poradiť o nasledovnom probléme: jedná sa o montáž SAT súpravy s monoblokom QUAD (23,5° + 19,2°). Signál OK 99%, všetko ide ako má. Všetko až kým neprídem po zásuvku, ktorá je v byte. Odtiaľ signál 0%. Pokiaľ zásuvku vyberiem a dám to na priamo, všetko OK, teda v kábli problém nie je. Skúsil som zásuvku vymeniť, situácia sa nezmenila. Predposledná montáž bola rovnaká ale použítý bol LNB QUAD + SAT zásuvka a všetko je OK. Zásuvka, o ktorej hovorím je TV+R+SAT, teda myslím si že to bola: objednávacie číslo: 7738 37. Radil som sa aj s odborníkmi a výsledok je ten, že zásuvka asi neprepúšťa napätie, teda konvertor je bez napájania. Viete mi nejako pomôcť????


Ďakujem za rady.

Legrand odpovedá

Zdravim
Vsetky tv-r-sat zasuvky cariva samozrejme prepustaju jednosmernu zlozku pre napajanie konvertora.(data v prilohe).Doporucujem pouzit zasuvku 773835 pre hviezdu.Pokial skutocne jednosmerna zlozka za zasuvkou nie je namerana moze sa jednat o vadny kus a reklamujte ho.


V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na gabriel.kocsis@legrand.sk alebo na telefónnom čísle 02/32 153 601