Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/sub/m/funkcie/funkcie.php on line 11
Legrand 369200 - nejde zvonček | legrandforum.sk

Legrand 369200 - nejde zvonček

Vladimír Móro
Na videovrátniku 369200 v poslednom čase prestáva fungovať funkcia zvončeka. Po stlačení tlačidla na vonkajšej jednotke sa ozve 1 až 2 pípnutia vonku, avšak vnútorná jednotka nereaguje a nezačne zvoniť. Rovnako sa na vnútornej jednotke nedá spustiť vonkajšia kamera. Po odpojení vnútornej jednotky od napájania a opätovnom pripojení sa znovu dá jedenkrát zvonku zazvoniť a následne zvonenie opäť prestane fungovať. Celý systém som rozobral a skúšobne spojil v interiéri podobne dlhým káblom (zhodným typom kábla ako v zapojení) a všetko fungovalo bezchybne. Následne som premeral vodiče v prepojení vonkajšej a vnútornej jednotky a nevykazovali žiadnu chybu. Neviete mi prosím poradiť v čom by mohla byť chyba?
Voped ďakujem za odpoveď.

Legrand odpovedá

dobry den,



Podla toho, co pisete to vyzera na problem s kablom, ake konkretne merania ste na kabli urobili ?

Stretli sme sa uz s podobnym pripadom, ked bola narusena izolacia kabla a tym padom bol znizeny izolacny stav, co nasledne sposobovalo rozne neziaduce javy. Aky typ kabla a aku vzdialenost mate medzi vnutornou a vonkajsou jednotkou ?

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na robert.bodnar@legrand.sk alebo na telefónnom čísle 02/32 153 601