Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/sub/m/funkcie/funkcie.php on line 11
Nastaviteľná úroveň stmievania na stmievači Valena 770062 | legrandforum.sk

Nastaviteľná úroveň stmievania na stmievači Valena 770062

Matej
Dobrý deň,

mám nainštalovaný stmievač Valena 7 700 62 na luster s 5x28W halogénkami. Úroveň stmievania na jednotlivých tlačidlách je však iba prednastavená. Svieti naplno pri zapnutí, asi do 2/3 pri tlačidle + a asi na 1/3 pri tlačidle -. Prechod medzi jednotlivými hladinami je síce plynulý (tiež je možné týmto spôsobom zapnúť priamo na prednastavenú hladinu bez nutnosti najprv zapnúť vypínač), no nie je možné nastaviť vlastnú hladinu stmievania použitím +/- (inú, ako prednastavené). Toto nie je uvedené v žiadnom katalógu, ani na internete, či v technických špecifikáciách.
Je možné stmievač nejako nastaviť? Prípadne máte v pounke nejaký tlačidlový (nie potenciometrový) stmievač, ktorý má požadovanú funkcionalitu? Ďakujem!

Legrand odpovedá

Dobrý deň, pán Matej.

Správanie stmievaču, ktoré popisujete nie je v poriadku. Odporúčil by som vám ho vyreklamovať ak je ešte v záručnej dobe.

A čo sa týka nastavenia funkcionality Vám posielam technický list pre naše ďaľšie stmievače.

Prajem pekný deň.


V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na igor.kravarik@legrand.sk alebo na telefónnom čísle +421/2 32 153 624